016/20 70 68

UW VOORDEEL als Klant

De zaakvoerders en medewerkers van een KMO zijn 100% gericht op de kernactiviteiten zoals verkoop en productie. Ze hebben weinig tijd over voor de "indirect procurement" activiteiten zoals aankoop van bureelbenodigdheden, drukkerij, energie, werkkledij, hygiene, verzekeringen, veiligheid, informaticamateriaal, printers enz. Hier biedt Inprobrokers een uniek concept : Op een gemakkelijke manier je aankopen optimaliseren en kosten besparen zonder risico.

partnership

Partnerships

We streven een partnership na met onze klanten en we gaan niet voor het snelle gewin of eenmalige winst. We gaan met onze klanten langere termijn engagementen aan om hen de best mogelijke service te bieden. We gaan ook een partnership aan met de door ons geselecteerde leveranciers.

Daarom selecteren we 1 maximaal 2 leveranciers per categorie met dewelke we jaarlijks exclusief voor onze klanten competitieve voorwaarden genegotieerd hebben, maar we gaan nog verder en organiseren elk kwartaal groepsaankopen voor diverse cagtegorien zoals energie, telefonie, schoonmaak, printer/copiers, verzekeringen enz. Als klant ge iet U zodoende van de goedkoopste prijs en daarenboven geniet U ook van de kortingen op de andere categorieen die niet in scope van de groepsaankopen waren.

partnership

Gemakkelijk

U hoeft niet te zoeken naar de juiste leverancier, we hebben ze reeds geselecteerd voor U. Dit betekent tijdswinst en gemak voor U. Daarenboven hebben we reeds de prijzen en voorwaarden genegotieerd waardoor U zeker bent van competitieve voorwaarden te hebben. Benevens tijdswinst is dit ook kostenbesparend.

Vanaf het moment dat U meegaat in het concept van Inprobrokers zorgen wij ervoor dat U onmiddellijk toegang hebt tot een selecte groep van betrouwbare leveranciers en aan reeds exclusief voor onze klanten onderhandelde competitieve voorwaarden. U bestelt, ontvangt en betaalt uw aankopen rechtstreeks met deze leveranciers zonder tussenstappen.

partnership

Risicovrij

U handelt rechtstreeks met de door ons geselecteerde leveranciers aan de door ons genegotieerde competitieve prijzen maar U behoudt steeds de vrijheid te bestellen bij wie U wenst.

Uiteraard door te bestellen bij de door ons geselecteerde leveranciers heeft U enerzijds zekerheid van competitieve voorwaarden voor langere termijn en anderzijds maken we zo meer kans om na elk jaareinde nog een extra volumekorting te bekomen.

U betaalt enkel een kleine jaarlijkse bijdrage om toegang te bekomen tot deze selecte groep van betrouwbare leveranciers en de genegotieerde competitieve prijzen en voorwaarden. Inprobrokers maakt ook een analyse van uw indirect procurement kosten.

partnership

Competitieve voorwaarden

We onderhandelen jaarlijks exclusief voor onze klanten competitieve prijzen zodat U niet voor elke aankoop op zoek moet gaan naar een leverancier en tijd moet besteden aan prijsvergelijkingen. Meestal gebeurt dit zelfs niet bij KMO’s vanwege tijdsgebrek. U bent dank zij Inprobrokers zeker van goede voorwaarden bij betrouwbare leveranciers/partners, specifieke kortingen mede dank zij virtuele groepsaankopen. Tijdswinst en kostenbesparend. Daarenboven organiseren we elk kwartaal groepsaankopen voor enkele categorieen waardoor we de beste prijzen bekomen bovenop het gebruiksgemak dewelke we bieden.

Dit kan U als klant nooit individueel bekomen.

partnership

Volume kortingen

Na elk jaar analyseren we alle aankopen gedaan door al onze klanten bij de door ons geselecteerde leveranciers.

We gaan dan in gesprek met onze leveranciers met het oog op het bekomen van nog een extra volumekorting, dit kan omdat we de combinatie van onze klantendossiers ook als virtuele groepsaankopen positioneren.

Dit kan een mooie extra bonus zijn voor onze klanten en is enkel mogelijk door het achteraf groeperen van de aankopen. Dit is een extra troef van Inprobrokers. Kans op sucess wordt verhoogd indien onze klanten zoveel mogelijk bij de door ons geselecteerde leveranciers hun aankopen doen.

Maar elk kwartaal organiseren we ook specifieke groepsaankopen voor een aantal categorieen, doe hier Uw voordeel mee want hierdoor bekomt U de goedkoopste prijs die U als individueel bedrijf niet kunt bekomen.

partnership

Ik word klant

Met alles wat u hier leest is uw interesse gewekt? U wilt klant worden. Dat kan heel eenvoudig. Vul ons inschrijvingsformulier in en de rest doen wij.


Indirect Procurement Brokers - Zwaluwlaan 13 - 3110 Rotselaar

© 2021 Site by Ramdesign