016/20 70 68

UW VOORDEEL als leverancier

Inprobrokers biedt leveranciers een extra verkoopkanaal aan om nieuwe klanten te vinden, bestaande klanten te behouden, omzet te verhogen en zich te onderscheiden van de concurrenten en dit zonder enig risico. We geven deze toegang enkel aan een beperkt aantal van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De enige kost voor de leverancier is een commissie op de gerealiseerde omzet van de aangebrachte klanten. No cure No pay!

partnership

Partnerships

We streven een partnership na tussen de door ons geselecteerde leveranciers, aangebrachte klanten en Inprobrokers. We gaan niet voor het snelle gewin of eenmalige winst. Daarom is het onze politiek om het aantal geselecteerde leveranciers per kostcategorie te beperken tot 2 of max 3 leveranciers.

De geselecteerde leveranciers moeten voldoen aan specifieke criteria mbt. betrouwbaarheid, prijzen, enz. De voorwaarden bedongen door Inprobrokers bij de geselecteerde leveranciers zijn exclusief geldig enkel voor de door Inprobrokers gecontracteerde klanten.

Het logo van de leverancier zal na akkoord ook verschijnen op de website van Inprobrokers.

partnership

Competitieve voorwaarden en volumekortingen

Vanwege het feit dat een belangrijk deel van de verkoopsprospectie en onderhandeling voorwaarden door Inprobrokers werd geleverd bespaart dit tijd en geld bij de leverancier. Inprobrokers kan ook meerdere klanten aanbrengen.

Dit alles maakt het mogelijk voor de leverancier om exclusief voor de klanten van Inprobrokers competitieve prijzen aan te bieden.

Daarenboven zal na jaareinde Inprobrokers tezamen met de leverancier de omzet van de Inprobroker klanten globaliseren en volgens de overeenkomst met Inprobrokers deze klanten eventueel een volumekorting toekennen

partnership

Risicovrij

Na aanvaarding van de klant en de rol van Inprobrokers hierin, handelt de klant en leverancier rechtstreeks met elkaar aan de door Inprobrokers genegotieerde voorwaarden. De aankoop-, verkoopstransacties verlopen dan rechtstreeks tussen de klant/leverancier.

De leverancier betaalt Inprobrokers in functie van de omzet van de door Inprobrokers aangebrachte klanten en dit volgens de overeenkomst tussen Inprobrokers en de leverancier.

partnership

Gemakkelijk

Benevens de eigen commerciƫle afdeling van de leverancier brengt Inprobrokers klanten aan. De leverancier gaat over tot formele aanvaarding van de klant en verbindt zich ertoe om deze klanten de door Inprobrokers genegotieerde voorwaarden aan te bieden.

Inrpobrokers informeert haar klanten en vanaf dat moment kunnen de klanten rechtstreeks bestellen bij de door Inprobrokers geselecteerde leveranciers.

partnership

Ik word leverancier

Met alles wat u hier leest is uw interesse gewekt? U wilt leverancier worden. Dat kan heel eenvoudig. Vul ons contacformulier in en wij doe de rest.


Indirect Procurement Brokers - Zwaluwlaan 13 - 3110 Rotselaar

© 2021 Site by Ramdesign