016/20 70 68
Wie zijn Indirect Procurement Brokers?

Wie zijn Indirect Procurement Brokers?

Herman Schurmans is de oprichter en zaakvoerder van Indirect Procurement Brokers - InproBrokers. Hij begon zijn carriere als auditor en management consultant bij Ernst&Young.

Vervolgens vervulde hij managementfuncties bij Norsk Hydro, Akzo Coatings en tenslotte Coca Cola Enterprises waar hij tot 2014 de functie vervulde van zaakvoerder en Vice President Finance Benelux.

Gedurende zijn ganse carriere was hij geboeid door het 'beperkte' niveau van aandacht dat werd besteed aan het ganse aankoopgebeuren.
Ondernemingen leggen hun eerste focus uiteraard op hun kerntaak van verkoop/productie. De aankoopprocessen richten zich in de eerste plaats op de grondstoffen en producten cruciaal voor de verkoopsactiviteiten (direct procurement).
De aandacht voor wat men indirect procurement (aankoop van goederen en diensten die de ondernemingsactiviteiten ondersteunen) is beperkt tot zeer laag.

Dit geldt uiteraard nog zo veelmeer voor de KMO's waar de zaakvoerders continu 'ondernemen' en 'focussen' op hun kernactiviteiten en weinig of geen tijd hebben voor de 'indirect procurement' activiteiten alhoewel deze toch een belangrijke kostenpost zijn. Zij beschikken ook niet over de juiste mogelijkheden om zoals wij virtuele groepsaankopen te verrichten en zodoende specifieke kortingen te bekomen

Hier biedt Inprobrokers een uniek concept.
Inprobrokers hebben voor u reeds een selectie gemaakt van betrouwbare leveranciers in diverse indirect procurement categorieen (bureaubenodigdheden, facility services, schoonmaak, copiers, printers, verzekeringen, energieleveranciers, beveiliging ens). Ze hebben ook reeds voor u exclusief voordelige voorwaarden genegotieerd.

Ga in zee met Inprobrokers en u kan blijven focussen op uw ondernemen en kernactiviteiten. U bespaart tijd en geld en dit zonder enig risico.

INPROBROKERS voor klanten

INPROBROKERS voor leveranciers


Indirect Procurement Brokers - Zwaluwlaan 13 - 3110 Rotselaar

© 2021 Site by Ramdesign